THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 June 2011

Roti Idaman Ku Menggunung Di Pagi Hari

Sarapan pagi ini di mulakan dengan roti idaman mengunung...mengapa mengunung sebab 3 lapisan tu..huhuh...pastu dalam nya adalah penuh heaven...makan pun terawangan...aku namakan roti ni...SANDWICH TUNA CRAB WITH CHICKEN MARVELICIOUS YUMMY YUMMY...korang bekpes apa?? kalau nak try buat sandwich ni bereh aje...senang dong...hanya perlukan 

3 keping roti wholemeal
Tuna campur ngan isi ketam (gaul bersama)
Chicken Slice
Cheese Slice
Salad potong hancur
Timun pun boleh tapi aku tak letak
Tomato dihiris

Caranya senang aje cuma 1 keping roti letak tuna+ isi ketam + sos bbq+ sos black pepper, 1 keping lagi chicken slice +cheese cheddar + mayonis, 1 keping lagi salad + tomato. + sos cili..kasi hempap semua jadi tinggi mengunung...3 lapis ko...peh layannnnnnnn....di jamin akan kenyang sepanjang hari. ganti lunch..malam mentekedarah lain pulak...huhu anda pun cuba la jugak...heheh (ayat yuna)


sandwich mengunung ku di pagi hari...kasipotong empat...pelahap la rhopa kan makan sekaligus


lihat lah dalam nya yang buat leleh air liur...kita cucuk kasi makan dulu




 ALA ALA MACAM DUNKIN DONUT JE ...YANG NI SENDIRI JIMAT SIKIT







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

faiez said...

sedapnyer!!!

mamyharraz said...

tajuk roti tu pun dah mengiurkan.

bila tgk rupa sandwich tu lagilah terliur..

hevennya bekfas camni..sy mkn roti 60sen je harini T_T

PinKy MoMMa said...

eh yang tang ayat yuna tu pun aku tergelak hahaha..

amboi meleleh tgk ni! sarap kepok lekor 4 ketui ke ari ni..laparr~

cik xxx said...

mimy,

aku salute n sokong wholemeal bread.

sedap n sihat.. :)

Shu Shinju said...

sedapnyeeee....

Zallyna said...

sedapnya mi, aku dah terliur nih...tolong2, i need one, sendiri bikin tak sedap..nak ko yg bikin.........

ratusiput said...

muat ke nok molot nk nganga....ehehe..

Pepel BoNda AmaNi said...

dapnya nok....aku hari nie bekpest buah2an jerk nok...diet gitu..hahahaahahha

La dOLcE mEa_nAtt said...

lapaqqqqqqqq

Just Call Me Bitt said...

wahhhhhhhh super duper delicious....pagi tadi terpaksa call dominos sebab xde idea nk mkn ape tau baca entry ni awal2 so ade selera mau makan mehhh

InaAchik said...

perghhhh... kelihatan sgt mantop di situ...

Google