THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 August 2016

Tips to Wear Long Dresses


Long dresses atau maxi dresses sering menjadi pilihan ramai wanita untuk ke mana sahaja. Ia boleh dijadikan sebagai pakaian kasual ketika cuti hujung minggu, boleh digayakan ke pejabat, dan juga boleh dipakai ketika menghadiri majlis-majlis istimewa asalkan kena dengan gaya. Bukan sahaja selesa dipakai, koleksi long dresses ini juga boleh digayakan oleh wanita bertudung. Ia membuatkan si pemakai kelihatan lebih feminine dan tampil menyerlah. Jom kita lihat beberapa tips penting ketika ingin memakai atau menggayakan koleksi Muslimah long dresses ini;


First of all, pastikan anda memakai koleksi long dress yang menepati dengan saiz anda. Jangan memakai long dress yang bersaiz terlalu besar kerana ia akan menyukarkan pergerakkan anda (kerana terlalu labuh) dan elakkan daripada memakai long dress yang bersaiz terlalu kecil.

Seterusnya, kenali bentuk badan anda terlebih dahulu dan pakai koleksi long dress yang bersesuaian dengan potongan badan anda tersebut. Terdapat banyak rekaan dan potongan yang boleh anda temui di pasaran.

Ketiga, wear the right shoes! Apa yang menarik mengenai koleksi long dress ini adalah ia sesuai untuk anda gayakan dengan apa jua jenis kasut pilihan anda. Anda boleh memilih untuk memakai ankle boots, heels, pumps and even flip flops!

Untuk penampilan yang lebih menyerlah, anda juga boleh menggayakan koleksi long dress ini bersama pemakaian jaket atau cardigan sebagai outerwear anda.





25 August 2016

Aktiviti Cuti Sekolah bersama Uniqlo

Ini kisah cuti sekolah bulan June hari tu di bulan puasa..mari kita throwback semula...


Yeayy…sejak anak dah sekolah aku kena plan apa aktiviti sepanjang cuti yang boleh Fayel join..so tak la buang masa asik nak tengok tv , gadget….baru ni hari sabtu minggu pertama cuti sekolah …kami ke Uniqlo Kids Event bertempat di One Utama Shopping Mall…sanggup papa fayel cuti semata nak teman kan anak bujang kesayangan nya..seawal pagi dah sampai shopping mall tau…puul 9 pagi dah sampai…sebenarnya datang bertujuan gak…Uniqlo, jenama pakaian terkenal anjurkan aktitivi untuk anak anak…aktiviti pertama untuk cuti sekolah ni  adalah membina lego…aktiviti yang sangat menarik …bonding bersama parent jugak…

Nampak Fayel happy sangat dengan aktivit hari itu …excited dia lain macam…dia nampak je lego terus dia semangat nak bina lego…anak anak dibahagi kan 2 kumpulan…lego dibina berdasarkan contoh gambar yang diberi…membina lego yang kecik sebenarnya tak mudah disangka..lagi lagi Fayel tu baru je umur 4 tahun…terkial jugak la dia buat…tapi kami mak pak yang kena support dia bagi semangat…go fayel go…memang kami sorak dari belakang..nampak muka dia stress…tapi ini la challenge dia kena hadap…dia mesti boleh…mama akan support ..bila cabaran siap ..nampak fayel so proud dengan diri dia sendiri..anak anak kita ni sebenarnya bijak…kita kena main peranan dari belakang sampai dia berjaya…

Settle aktiviti lego…yeayy boleh bawa balik Lego..nanti simpan..boleh buat semula kat rumah…aktiviti yang dianjurkan Uniqlo ni sangat menarik la…sambal jalan ke shopping mall tu kita leh drop sekejap anak biar dia leka dengan aktiviti..,.so kita boleh la ambil kesempatan membeli belah…sebelah je pun tempat aktiviti dengan Uniqlo…memudah kan cara 2 dalam 1…

Kesempatan nk dekat raya ni…kesempatan ke Uniqlo dapat la cuci mata sambil tengok koleksi baru kanak kanak Uniqlo…agak menarik baju kanak kanak disini…kualiti tshirt dia ok sangat…sangat selesa di pakai…sesuai untuk kanak kanak yang aktif dan lasak suka bermain…dengan di datangn kan style yang menarik pelbagai karakter…ada Lego, StarWars, Avengers, Sponge Bob..kanak kanak amat suka kan sesuatu karakter..selain itu Uniqlo juga mempunyai banyak pilihan design santai, kasual yang boleh digayakan mengikut tempat dan keadaan…suka sangat semua design Uniqlo…berkenan sesangat dah…tak pikir panjang terus pilih pilih baju raya Fayel…

Finally berjaya jugak mama beli kan Fayel baju raya..tahun ni raya bersama Uniqlo la kita..tak sabar nak gayakan koleksi baju yang smart habis..stylo mylo…material yang sesuai di pakai di hari raya…akan membuatkan anak kita selesa…berhari raya dengan gembira ..kalau korang masih mencari baju yang sesuai untuk anak anak..sila la ke Uniqlo banyak pilihan sangat….setaraf dengan kualiti dan harga berbaloi mampu milik…jangan lupa download apps Uniqlo untuk dapatkan info fesyen update terbaru…






Awal 8 pagi dah sampai..semangat awal heheh...first time ever dtg shopping mall kedai semua tak bukak lagi


kul 9 lebih aktiviti Lego nk start dah...butik Uniqlo pun dah bukak.....


Aktiviti pertama binaan Lego...Fayel dah start seronok
Aktiviti kedua LEGO ...membua octopus..Fayel dah makin sukaaaaaaaaaa....habis aktiviti kita shopping ye
Ok masa untuk shopping....Fayel dh pilih sendiri apa dia nak....harus la pilih design Lego 

Kepuasan hati beraktiviti sambil shopping....anak happy mak pun happy..Fayel terus pakai baju baru...






















09 August 2016

MImy Hamid Mana Hilang??

Assalamulaikum...aku tak pasti either aku masih ada pembaca lagi kat blog ini...terlalu rindu nak menulis ksiah peribadi..tapi aku dah jadi limited...maybe faktor malas pun satu hal...tengok blogger lain gigih sampai sekarang menulis...aku jadi kagum...kenapa la aku tak terus kan aje minat..bila tak berblogging aku hilang sumber carian peribadi untuk diri aku sendiri....hilang cerita kenangan tersimpan...ye aku miss banyak moment..nak comeback..hmmm ...itu lah keje dah tak macam dulu...daily rutin operation berbanding duduk kat audit dulu...berbeza boss jugak..audit even boss tak keluar duk ofis je..masa senggang banyak juga...hiihhi...ni ko duduk produk..hmmm boss meeting keje ko pun di tinggal kan suh siap.......huwaa kadang tu tak cukup masa nk balik nk siap kan keje...enjoy keje memang enjoy sangat...stress takde tapi bidang keje berbeza...


Masih bertiga..doakan kami sampai bersepuluh hehehe...i love my family...oi apa ni sabotaj aku...muka tak nampak

Kehidupan aku masih sama macam ...anak sorang lagi..hehehe ...kalau menambah sure dah kecoh kan :))..hahaha dasar kepoci....takde rezeki lagi...tengah usaha usaha tapi tak nak stress sangat pun...Fayel dah 4 tahun..besar bujang dah...dah sekolah...tapi masih manja lagi...dia dah jadi besfriend aku ...kadang kawan gaduh aku...kalau mood tak kena kitoarg memang macam anjing kucing...hek eleh ngan anak sendiri pun gaduh muahahah..serius weh...gaduh ngan laki kurang tapi gaduh ngan anak la pulak...penambahan anak takde...penambahan anak kucing pun takde...still sorang manja kucing sorang..Lilopa...Lilopa dah besar gak...gebu , montel, gemok...dah start bunyi bising nak kahwin lettew..oh no mama tak ready menantu oiiiiiiiii...


anak anak hehe..fefeling macam anak dua je...sorang bulus



Aduh lama tak menyembang sembang ...byk share dalam Facebook je....blog tak relevan kah?? relevan kalau ko rajin menaip...aku banyak ngadap phone so live thru ig/fb.. tapi tak puas sebenarnya untuk orang macam aku ni suka cerita panjang bagai...fb tu ringkasan aje...takpe rasa rasa nak cari mana mimy hamid hilang..cari la di muka buku..hari hari menempek sana ahakss..jangan jemu jelik sudah la...eh kisah aku tidak...my life my way...gituu...

Nanti nak update la cerita lama..biar pun lama nak memori kan dalam blog ni..senang nak mengimbas cari gambar ke...susah tau takde memori kat blog..bila rasa nk tgk pic raya 2016..wehh takde....padahal tetiap tahun tak miss kot cerita pasal raya je...ramadhan story pun aku miss...apa aku beli pun aku miss...kahkah weyyyyyyyyyy itu pun nk citer kah...ye kene...sebab tetiba aku teringat apa aku pernah pakai...aku google blog aku sendiri tau...nampak tau relevan nnya blog dengan diri aku...


Kisah Raya 2-16...team raya johor..team hijau




Journey terbaru aku dalam proses diet..aduhai malu nak sebut diet...aku kan tak suka sebut diet ni..sebelum ni diet aku kelaut hahaha...tapi istiqomah banyak banyak...ada progress nampaknya berbeza dari dulu yang hot hot shit chicken...serius tak leh move .....bila selalu update progress ramai la yang minta share kat blog please..ok ini salah satu sebab aku kena comeback menulis...ini satu sharing is caring...harap nya aku rajin dan ada masa la ye...ok adios..ketemu waktu yang aku free ye..kalau boleh hari hari nak update..ai rinduuuuuuuuuuuuuu.....



tunggguuu saya mengalami penurunan dari 120-115...masa ni 115 now terbaru 107...



























06 June 2016

Minuman Fiber 3 dalam 1 - Charletta Memang Best..Terbaik

Salam uolls,...selamat berpuasa...so cana hari ni...dah breakfast ke ?? eh tak dah sahur ke..sahur apa...akak macam biasa la sahur idak la beria....sahur nya pun sengsorang ..laki iolls tak bangun sahur...memang tak sibuk kat dapur pepagi...sahur akak hari ni di mula kan dengan minum Charletta...apa tu Charletta?? ni la nak habaq mai bagi tau...satu produk yang baru di pasaran...istimewa Charletta ni satu satunya kat Malaysia ada Sakura Nano Technology then dia gabung kan pulak dengan Garcinia & Whitey Kidney Bean. untuk kurus, Vitamin C & Glutathione untuk muka bersih putih glowing....bila semua benda ni bergabung maka jadi lah 3 dalam 1..putih , kurus dan sihat...semuanya sekali dalam satu..senang la tak yah nak amik banyak sangat supplement...i likeeeee...tak merenyah kan aku...nak amik banyak sangat supplement...

tagline yang bertepatan..Kurus, Putih, Sihat..semua nya ada 3 dalam bersama Charletta




Sebelum nak story panjang lebar fungsi Charletta ni...nak citer asal usul kelahiran Charletta...Charletta ni dimiliki oleh usahawan muda yang cantik dan gigih orang nya...hari tu sempat la sembang ngan founder dia nama Tiaa..cute kecik molek orang nya stylo...ramah tamah ...korek rahsia ngan Tiaa ...camana dia leh dapat idea nak buat Charletta ni padahal banyak je produk pasaran kan..Menurut Tiaa dia seorang yang kuat makan...then selalu travel....sebab dia suka makan dia nak satu produk yang boleh maintain kan badan dan pada masa yang sama kecantikan kulit..lama dia buat research untuk keluarkan Charletta ni sampai ke overseas nun demi yang terbaik..produk di hasil kan bahan bahan dia semua digunakan dengan mutu tertinggi..ye garcinia kat pasaran memang banyak tapi ada murah dan mahal tau...hah pastikan pilih yang berkualiti ...Charletta menggunakan bahan yang berkualiti...

Tiaa the founder of Charletta

Tiaa langsing kan...sebab utama Tia start Charletta sebab dia suka makan...so dia nak maintain body ramping dia

Lepak santai with team Charletta


Aku consume Charletta almost 2 bulan...memula diperkenal kan ..rasa macam tipikal collagen biasa..tapi  sebab nak tau keberkesanannya Charletta ni...aku makan sendiri sekotak...sekotak ada dalam 15 sachet.....1 sachet di ambil sebelum makan pagi or malam sebelum tido...goncang goncang...minum..settle...tunggu dalam masa 6-8 jam lagi...hah time ni memang terasa effect dia...pembuangan berlaku...membuang toksin badan yang bertapa...ku suka sangat...dan jangan terperanjat kalau ehemm berubah warna...itu memang normal dia buang toksin badan...ok takmo citer hal ni nanti orang geli puasa lak ni..hahaha..tapi nak bagitau yang betul...sangat sesuai untuk korang yang ada SEMBELIT,..pembuangan lancar selancar nya...untuk yang GASTRIK pun sangat la sesuai..selain memberi tenaga...memang best la Charletta ni...sampai akak consume la beli berkotak kotak...terbaik Charletta...


1 sachet cukup untuk buat tenaga sepanjang hari..goncang dan minum


Bagaimana Charletta berkerja dalam badan kita...




Testimoni customer yang positif


Ok di bulan puasa ni...30 hari ni ..ada masa sebulan nak putih, kurus, sihat....lawa lawa di pagi raya...nak tak buka puasa makan banyak tapi kurus..nah Charletta ada jawapan...pastu kalau nak sihat tenaga sepanjang hari..nah jugak Charletta jawapan nya..so apa lagi nak cari ..Charletta dah ada semua...yang penting kita makan Charletta no gastrik, kurangkan lemak badan, kulit cerah sekata memutih...jangan lupa ber Charletta sayang semua...pastikan satu sachet minum sahur ye,...akak pun cuba ni sebulan berCharletta....im in love with Charletta...hasil nya kat akak positif..so kita sebarkan kebaikan positif kat semua orang...harga mampu milik...sekotak cuma RM89 then beli 2 only RM170...murah banyak kalau beli 2...

Now beli 2 dengan harga RM170 saja...penggunaan untuk sebulan..3 dalam 1 tak perlu tambahan beli supplement lain

Rutin sarapan dengan Charletta...tak payah nak pikir makan lain..kenyanggggggg


Untuk maklumat lanjut mengenai produk Charletta di sosial media

Instagram : 

Facebook : 

Phone no : 013-2717191









27 May 2016

Sapu Sapu SEJUK!! Kurus dengan Izeara EXtravaganza

Salam semua......pernah dengar tak produk Izeara Xtravaganza..mustahil tak pernah dengar....produk ni la yang berkali kali di sebut Bella viral sampai report polis tu...yang komplen tak sejuk...yer jangan terkejut memang tak panas....sebab tak panas la uniknya serum kurus ni..bila dah viral tu...akak yang sememangnya badan macam Bella jugak terjebak jebak kepoh nak cuba...

Teruja nak cuba Izeara Extravaganza sebab nak tau rasa hebat sangat ke sejuk dia tu sampai kena viral hehehe


Apa benda sebenarnya Izeara EXtravaganza.....ini adalah serum untuk kurus yang seumpanya tak panas ....cara guna nya sapu sapu saja..opps sebelum sapu kena baca Bismillah...memang dah di highlightkan bacalah Bismillah sebelum sapu...lebih afdal kan kita baca...niat yang baik..gitewwwwww...bau dia pun  sedap ...tak busuk..wangi je...pastu meresap cepat tak melekit...tu pasal cepat kurus...

Sepanjang dah cuba and guna...aku nak bagi komen...serum ni sumpah tak panas...sejuk sejuk sejuk...ulang sekali lagi sejuk...macam kan ko letak air sejuk kat perut...nyamannnnnnn...me is suka sangat....sapu sapu pastu kejap je dah kering...tak rasa tapak tangan tu lekit lekit...pastu dah boleh buat keje macam biasa...camana pulak nak tau dia nya fungsi effect lepas tu...dia akan mendetox kan badan dengan pembuangan air besar...memang rasa lebih kurang selepas 6 jam...tu pasal testimoni yang dah pakai dengan konsisten cepat turun berat badan...ok ni tak sabar ni...selalu la akak bersapu sapu ni...mesti rajin!! malas jangan komplen macam bella ...hehehehehe...

                        Kandungan Bahan Izeara Xtravaganza
  • Stem Cell Formula
  • Produk 100% Bebas bahan kimia
  • Produk 100% Bebas Paraben
  • 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan

Kelebihan Serum Izeara Extravaganza  
  • Merupakan serum kurus yang PERTAMA di pasaran yang tidak panas, tidak melekit 100% dan pastinya harga serum ini MAMPU MILIK!
  • Serum kurus pertama di Asia yang ada Cafeisilane C..Ini adalah bahan yang paling pantas mencairkan lemak di bawah kulit..
  • Lemak tertanggal dan terhapus dalam masa 48 Jam di mana korang akan kehilangan 6 Inci dalam masa 48 jam..
  • Melawaskan permbuangan air besar selepas 1 jam menggunakan Serum Izeara Extravaganza ni.. Hilang stretchmark lama dan baru melahirkan sekiranya korang menggunakan secara konsisten selama 7 hari
  • Lemak-lemak tepu dan degil akan disingkirkan dengan cepat!


Sapu sapu kat opis....senang kan bersama Izeara Extravaganza....tak sesusah mana pun...tak ada pun panas..sumpah tak panas...melekit pun takde...senang kan



Silakan cuba ye kawan kawan..tak cuba tak cinta ..harga pun mampu milik berbaloi harga pun dah RM109.00 sahajaaa...botol tinggi dan besar...memang tahan lama....dah pakai confirm tak payah dah nak gi slimming centre yang mahal ribu riban tu ..teknologi yang digunakan adalah sama...krim sejuk !!...hanya modal RM109.00 saja dah boleh slim...bulan puasa ni kita cuba rileks sambil bersapu sapuan sejuk tanpa melekit confirm baju raya meletop sebab lemak dah hilang.....

Butiran details mengenai produk tertera di bawah boleh call no di bawah or whatsapp me pun boleh 0122056935..nanti kakak tolong order kan ye dikkkkkkk...call hal izeara je tau....hihi


Instagram: @izearaxtravaganza 
Telefon: 013-777 3617








10 May 2016

Transbella Soft Launch di Teh Tarik Place ,The Mines.

Hi koranggggggggg....muncul balik akak...hehehe...ampun di pinta akak lost word dah dengan blog...terlalu rindu u u u tapi masa masa...tengok blog orang lain update jeles nyaaaaaaaaaaa....bila aku ada idea nak blog tetiba je blank...apakah?? aku rindu blog....aku akan pastikan berupdate...tak nak terkubur tetiba hilang jeeeeeee...oit jangan buat pasal..kang tetiba blog jadi viagra....seramm...


Entry pertama di bulan May eheheh..wah May terus..April langsung takde..ni story tarikh 23 April 2016 hari Sabtu lepas...akak dapat invitation Transbella Soft Launch di Teh Tarik Place , The Mines...apa tu transbella...jap gi kat bawah panjang lebar akak story mory eh...kalau korang biasa baca blog blogger Suraya Sulatin nak uweet..kalau baca blog dia selalu je ada sue update Transgluta, Zenia...dan sebab blog dia favourite blog aku ..so aku sangat la familiar dengan Transgluta ni...sampai kan aku terjebak beli..hehehe..terus laju wasap sue, nak beli...dah beli tak pakai siap ko...istiqamah la kita memoga pakai la putih seperti di iklan kan....aku consume dulu baru aku berani nk cakap kebaikan produk ni...jujur aku tersangkut makan Transgluta...nak memutih jugakkkkkk...

Nak mukadimah pasal produk best ni...kalau sebelum ni korang biasa dengar Transgluta kan...seperti kita tau Transgluta ialah produk putih..ye bahan utama dia Glutathione memang sumber untuk memutihkan kulit. dan juga Vitamin C..Transgluta ni supplement kecantikan yang selamat mampu merawat kulit muka dan seluruh badan...yang penting produk ini dijamin selamat dan halal...then Transbella pulak..hah ni produk baru...ada beza ke??Transbella ni supplement juga cuma beza nya Transgluta dalam bentuk pil dan telan dengan air...Transbella ni kunyah kunyah sedap makan..fungsi yang sama untuk memutihkan kulit tapiiii Transbella ada collagen..penerangan seperti di bawah.


Soft Launch Transbella di Teh Tarik Place, The Mines

Ok ni baru nak citer pasal soft launch hari tu...soft launch hari tu tersangat la happening...di meriah kan dengan pengacara diva Azwan Ali..Co-Founder cum Blog Ambassador sendiri sapa lagi blogger meletopp gojes Suraya Sulatin...Founder dia Anny Ariffin..Founder yang low profile baik orang nya...tak lupa Duta Produk yang popular di IG, Atita Haris datang dengan DJ NasT dan opi cute...tema semua warna purple..so nice color theme...so penuh ungu di setiap meja...tak lupa geng blogger yang havoc meriah dan bikin kecoh...korang semua memang best...sporting lak tu...korang layan gambar yang happening ritu...

Di hari launching berlangsung


Suasana purple di Teh Tarik Place , The Mines

Posing dulu..dalam ni nampak mcm bukan pepel je ...pakai pepel tau...

orang terawal sampai...posing dulu la hehe

Suraya Sulatin yang cantik mekap doll..nak uwett

Kami dengan Founder Anny & Blog Ambassador Suraya

Azwan Ali dah sampaiiiiiiiiii..yuhuuuuuuu
  Meriah suasana dengan keletah dia ni

Sepatah dua kata dari Blog Ambassador

Dua sahabat baik bergabung 

Semoga success ye korang..dah la muka sama...macam adik beradik pulak...aku adore kulit dua orang ni..putih!!!..so amalkan la Transgluta/Transbella

Cerita dari pengguna Cik Intan Dayana, dijemput untuk share pengalaman dia dengan Transgluta. Macam mana dia transform dari Dayang Senandung ke Snow White.

Duta Sosial Media..Atita Haris in da housee..cantik nya dia dengan kaki panjang...

Selesai sudah launch with the Founder, Blog Ambassador, Sosial Media Ambassador..Good Job Team..

Mesti la nak gambar ngan diva...muncung sikit..diva AA memang penyeri majlis...personaliti dia bagus tak seperti di war war kan...polite orang nya...

Atita Haris yang tinggi melampau...jatuh rendah akak...

Geng Blogger yang memeriahkan suasana ...kami team pepel...

Produk sempat di grab hasil kiriman kawan kawan..sebab murah kan semua tu RM50 each...sempena hari launch saja




Apa beza Transgluta dan Transbella?


Transgluta and Transbella sama je function. Untuk memutihkan badan. Bezanya Transgluta ni dalam dia ada Glutathione tapi dalam Transbella ada bahan lain yang sama fungsi pencerahan iaitu yeast extract, pearl powder, sakura extract, vitamin C and Collagen Trepeptide. Collagen Trepeptide ni paling power untuk whitening. Kalau rajin, pergi Google sendiri. Sama kesan dia macam glutathione. Gluta sejenis pil telan, Bella sejenis chew and rasa masam manis. Cara pengambilan sama. Ambik sebiji sehari sebelum breakfast, minum 8 gelas air sehari and elakkan caffiene.Untuk yang allergic dengan Collagen, boleh ambik Transgluta. 
                                                                                          
Makan dua dua pun boleh..Transgulta makan pagi...Transbella makan malam..ikut suka la nak makan waktu bila...Nak makan dengan supplement lain pon ok, Cuma jarakkan pengambilan 2-4 jam. OK? Semuaaaaaaaaaa orang boleh makan Transgluta or Transbella. Breast feed mom pon boleh. Time period pon boleh makan. Dia takkan menganggu hormones. Untuk pregnant mom pulak,suggest ambik selepas kandungan 3 bulan.



Testimoni Produk dari Pengguna

Masa launch hari tu..dijemput pengguna tegar Transgluta berkongsi cerita...pengalaman putih bersama Transgulta..dan jujur sejujurnya bukan propa...aku sendiri terkejut tengok Intan...kulit dia bersih..walau tak kenal secara live tapi biasa tengok dia dalam blog Suraya Sulatin..nampak macam biasa je sebelum ni nah..hasil dari Transgluta berseri ...terkesima..even sue & anny sendiri kulit dorang putih dan bersih...hasil Transgluta yang buat aku pun nak putih jugak....dan ada seorang customer duduk belakang aku dan pernah tengok dia dalam testimonial transgluta memang dia putih dan kulit bersih...

Testimoni superb yang menjadi..bukan tipu tipu ye

teruja tengok intan hari tu dah putih...

Testimoni diri sendiri..hehe nak putih jugak..laki iolls kata putih sikit la yang..hehehhe...



Harga Produk & Promosi

Harga masa launch hari semua jadi RM50..so now tak dapat dah...then nak bagi tau harga asal Transbella=RM90.00/Transgluta= RM110....so then ada good news !!!...attention semua...

Ada promosi untuk hari ibu....still murah..mana korang nak dapat supplement untuk sebulan tahan 30 hari...tell me..amat berbaloi sangat la korang beli Transgluta dan Transbella grab now...buat stok..pasni dah ke harga asal korang nyesal..




PROMOSI TRANSGLUTA/TRANSBELLA COMBO FOR MOTHERS DAY



Beli combo (Transgluta & Transbella) FREE Zenia Foundation for ONLY RM120.00 (Free postage)

or

RM60.00 each bottle for Zenia Collagen, Transgluta and Transbella. Promo dari 8-13/5/2016



WhatsApp Kaksu 0129184042 for order



Harga Asal Transgluta RM110.00 (Promo biasa RM69.90)

Harga Asal Transbella RM90.00 (Promo biasa RM80.00)
Harga Asal Zenia Collagen RM150.00 (Promo biasa RM130.00)


Email : zenia.sales@gmail.com
Hotline : 013-6915915 / 019-3173715
















Google